Followers

Thursday, May 20, 2010

Bende Pelik2 je.



Ni la akibatnye kalu xckup tidor



SETARBAK KOPI bukan STARBUCK COFFEA yea



Mr.Bean

Wednesday, May 19, 2010

Karangan yang agak Gempak.

Baguz budak2 sekarang ni..macam2 karangan koang leh buat..

Tuesday, May 18, 2010





Jangan Tegelak ye..bace pelan2..hahaaaa

Sunday, May 16, 2010

Anak Luar Nikah





Aku tiap2 hari dengar pasal anak luar nikah ni..Naik pelik aku dengan manusia zaman sekarang.Kenape lah manusia ni zalim sangat.Diorang xtau ke yang anak tu anugerah dari Allah ,lepastu boleh pulak korang nak anak tanpa persetujuan hakim iaitu Nikah or Kahwin..
Bagi kaum laki, koang xpayah la buat ayat yang manis2 nak tackle body perempuan.Koang memgla puas..then yg susa orang perempuan.Aku pown Lelaki jugak, tapi kite kne la respect kaum perempuan.Lepas dapat anak, koang xngaku tu anak koang, pastu takot parent koang tau,then buang..Orang yang macam ni patot dipanggil "Haiwan".Korang boleh lepas di dunia tapi bukan di alam Barzah.



Korang tengoklah anak kecil tu.Penoh sifatnya,Korang buang macam tu je..Ya Allah, ape sudah jadi pada dunia sekarang ni.Untuk pihak perempuan pulak, Kalau korang dah terlanjur, jangan dibuang baby tu, bagi kepada pihak yang berwajib.Okeii??!.

Yang laki pulak,dah2 la tu..Lain kali pakai SAFETY 1ST..Ni xpakai, belagak macam ko la hero.Aku xkesah lah ko punye besa macam belalai gajah ke ape ke, pakai la Safety papehal pown.Jangan menganiayai perempuan.Aku bukanlah baik sangat, tapi inilah pendapat aku.



Jadikan Pengajaran ape yang sudah berlaku.Semoge roh2 bayi luar nikah yang sudah meninggal dunia akibat perbuatan jahil korang aman disana..Amin..Al-Fatihah..
video

This video is recorded at 15/mei/2010..
15.mei.2010 adalah hari jadi Adam yang ke-19...

Disambut oleh Ibu tersayunx,abang(poi) dan kawan2 yg terhebat!..
Rugi abah mase ni..abah xdapat juin..abah ade keje..tapi yang penting kek tu pkai duet abah..hahahaaa...Mekaseh sume!

1st day la.


Harini hari Ahad bersamaan 16 haribulan mei 2010.

Saya Adam dengan suka hati(sambil tegelak) merasmikan blog ini..huhuuu