Followers

Saturday, January 22, 2011

Liff

Hye frenz..

Harini na crite pasal liff..
Bende ni berlaku semalam, 22/1/2010 dekat Blok B..
Mase tu dlam pkul 8 xsalah aku, aku g la tggu lif na naek balek rumah aku kat Tingkat 13A, then adela soang pompuan ni..Tepandang2 aku..aku wat xkesa jela..coz rupe die macam pangkat akak kepade aku..wakakaa..
Then sampai la liff tengah..



Bukak je liff tuh aku tengok gelap je..kimak tol aku ckap..mane lampu ni..
dak pompuan tu pown tye la..

Gurlz : Awak, buleh masuk ke ni?..Gelap je ( muke gelabah)

Adam : Boleh, masuk je..xde hal la..( kimak tol, puas aku cover..aku pown takot jugak sebenanye coz byk crite bukan2 pasal liff tengah tuh..argh, lantak la..)

Then aku naik....

Dalam liff tu puas aku cover...wat muke macho...dak pompuan tuh tgkat 7...Sampai je tingkat rumah die, die cakap.

Gurlz : mekaseh ye awak..

Adam : xde hal la...bye..

Lepas tu aku soang2, macam kimak, aku bace ayat kursi sume..hahhaaa..
Dalam otak aku juz ckap " cepat2 la! sampai rumah ni..."

Then sampai jugak akhirnya..Alhamdulillah..hehheee
Bile keadaan seperti tadi, pastikan para lelaki mesti macho okei...hahaaa

~PeAcE~

4 comments:

  1. mende tu off day kot time ko naik lif tu..
    takpon dia g rehat..pas rehat baru dia g kaco manusia2 balik..haha

    ReplyDelete
  2. rase2 nye lah,,die penat kot...na jugak time cuty kan..hahaaaa

    ReplyDelete
  3. heheee..btol la..bace ayat kursi..

    ReplyDelete